UK NL
 

 
  Home >>Applications >>Parking >>Inrit geleiding

Inritgeleiding

De zichtbaarheid van de in- en uitrit van een parkeeraccommodatie is van zeer groot belang. Immers, het is de ontvangst van uw klanten!
 
Veelal is de toegang tot een parkeergarage in het donker zichtbaar door de hoeveelheid licht die vanuit de parkeergarage komt. Dit geldt echter alleen als de toegang direct zichtbaar is vanaf de aanrijdroute.
Als dit niet zo is, of als we te maken hebben met een parkeerterrein, dan is de inrit van een parkeerfaciliteit lang niet altijd goed zichtbaar. Zeker niet in het donker of bij slechte weersomstandigheden! Ook in situaties waarin de inrit van een audemars piguet replica parkeergarage haaks op de rijrichting is gelegen (meer dan 90% van de faciliteiten), dient extra aandacht geschonken te worden aan de zichtbaarheid van de parkeeraccommodatie.
 
Met name de producten van Newvisibility uit de Solar Range zijn hiervoor een uitkomst! Door het gebruik van zonne-energie in een autonoom product zijn deze zeer goed toepasbaar en met veel voordelen, waaronder:
- geen energiekosten
- geen onderhoud
- lage installatiekosten (doordat bekabeling ontbreekt)
- goed zichtbaar in het donker en bij slecht weer (ook haaks op de rijrichting)
 
De montage kan door ons ook in de bestaande, doorfunctionerende situatie worden uitgevoerd. Hierdoor hoeft het wegdek niet worden opengebroken en heeft u geen last van de werkzaamheden in uw exploitatie. De toegang tot de parkeerfaciliteit kan normaal worden gebruikt met minimale hinder voor de klant.

 


Mogelijke Newvisibility producten voor deze toepassing zijn:

www.iswwatches.com

   
Solar Vision 1
Solar Vision 2
Solar Vision 3
 
Globe Marker
 
 
 


Copyright © 2007 Newvisibility All rights reserved. By Asia-xl