UK NL
 

 
  Home >>Products >>

Kwaliteit staat voorop!

Bij de selectie van producten die voldoen aan de hoge Newvisibility-standaard worden strenge eisen gesteld. Naast de optima forma prestatie van de verschillende producten dienen de producten elkaar aan te vullen en te voorzien in de behoefte vanuit de verschillende marktsegmenten.

De door Newvisibility gevoerde Product Ranges hebben elk een eigen karakter. Zo zijn tot nu toe te onderscheiden de replica uhren Solar Range en de Reflection Range de  TraxEye.

De Solar Range bestaat uit verschillende Solar LED producten voor diverse marktsegmenten.Uitgerust met één enkele zonnecel en gepatenteerde converter is dit een zeer goede actieve markering.

 

De Reflection Range bestaat uit producten waarbij het reflectiemateriaal is gemaakt van glaselementen. Deze passieve markering wordt veel toegepast in de wegenbouw en bij parkeren.

 

   
 

De TraxEye is uniek. De toegepaste Glow in the Dark techniek maakt het mogelijk om met slechts 8 minuten daglicht, 12 tot 16 uur te werken! Het is een semi actieve markering die uitermate geschikt is voor voet -en fietspaden.

 

 


Copyright © 2007 Newvisibility All rights reserved. By Asia-xl