UK NL
 

 
  Home >> News
TraxEyes op het fietspad in Tiendeveen

Ze zijn uitgevoerd in gepolijst replica horloges zwart keramiek en bieden geweldige glanzende details in een overwegend gesatineerde omgeving.

replica cartier

relojes imitacion baratos

Op het fietspad langs de Kanaal Westzijde in Tiendeveen (gemeente Hoogeveen) is een eerste pilotproject uitgevoerd met de TraxEye als markering voor het fietspad.replika órák Dit fietspad is bedoeld voor fietsverkeer uit twee richtingen. De TraxEyes zijn in deze situatie toegepast als asmarkering (zie foto).

Met slechts 8 minuten daglicht, kan de TraxEye gedurende ca. 12 uur een groene gloed uitstralen die goed zichtbaar is voor fietsers en voetgangers.

Door de witte basis van de TraxEye heeft deze manier van markering ook een toegevoegde waarde  in daglichtsituatie.

 

replica relogio              

Gemeente Hoogeveen heeft een groot buitengebied. Het is niet wenselijk en (financieel) haalbaar om alle fietspaden te voorzien van verlichting. In veel gevallen is dit ook niet nodig. De wens is een goede markering waardoor de replica montblanc star watches fietsers het tracé van de weg goed kunnen zien en niet van de weg raken. Daarnaast wordt gestreefd naar het minimaliseren van lichtvervuiling.

De TraxEye biedt in dergelijke situaties een geweldige uitkomst. Doordat de TraxEye zowel overdag als in het donker te zien is, is de TraxEye een groene, goedkope en duurzame oplossing. De TraxEye heeft een verwachte levensduur van 10 tot 15 jaar.

Voor meerinformatie: replica borse

Best Replica Watches replica taschen

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2007 Newvisibility All rights reserved. By Asia-xl